OM OSS

NORDIC TRAINING CLUB AB

I 90 Dagars Utmaningen får du pepp, stöttning och struktur med din träning i 90 dagar helt utan kostnad eller framtida förbindelser.

Under utmaningens gång har du kontakt via appen med vår Licensierade PT, William Lundgren som coachat 1000-tals svenskar online sedan 2017. Detta koncept passar utmärkt för dig som vill gå ned i vikt, kommma in i träningsrutin eller bygga styrka.

Varje vecka får du nya program av William via appen.

VARFÖR ÄR DET GRATIS?

OCH VAD HÄNDER EFTER 90 DAGAR?

Inga kostnader, inga förbindelser

Ingår det kostrådgivning?

I utmaningen fokuserar vi framförallt på träningen. Men boka gärna ett samtal med oss via appen där vi kan samtala med dig om hur vi kan hjälpa dig med kostrådgivning också. Det går att ordna lösningar med kostschema etc.

Varför är det kostnadsfritt?

Istället för att spendera vår marknadsföringsbudget på flashiga TV-annonser eller PR-stunts, föredrar vi att investera vår tid och pengar för att visa dig hur vi kan hjälpa dig med din träning och kost. Att visa våra färdigheter är vår bästa reklam. Prova det så får du se varför. Det finns inga dolda förbindelser och inga åtaganden. Bara ärliga-till-godhet gratis råd.

Kan ni anpassa mitt träningsprogram?

Ja det kan vi, boka ett samtal med oss via appen så vi kan samtala med dig om hur vi kan utforma ett program som passar just dig och dina behov.

Kan jag anmäla mig nu men börja senare?

Ja, det är inga problem.

Vad händer efter 90 dagar?

Efter 90 dagar så slutar vi att leverera nya träningsprogram.

Jag har en skada, fungerar utmaningen för mig ändå?

Ja. Vi kan absolut hitta en lösning för dig som har en skada eller funktionsnedsättning. Det viktigaste för oss du är att du bokar ett samtal med oss vi att den där vi kan samtala om din situation för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt

Jag är gravid, fungerar utmaningen för mig ändå?

Ja. Vi kan absolut hitta en lösning för dig som är gravid eller nyligen varit gravid. Det viktigaste för oss du är att du bokar ett samtal med oss vi att den där vi kan samtala om din situation för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

POPULÄRA PROGRAM

Alla våra program kan du göra hemma - du behöver inte ett gymkort!

STYRKA & SMIDIGHET

KOM IGÅNG

NYBÖRJARE

GÅ NER I VIKT

KOM IGÅNG

NYBÖRJARE

STYRKA & SMIDIGHET

KOM IGÅNG

NYBÖRJARE

GÅ NER I VIKT

KOM IGÅNG

NYBÖRJARE

Mammaträning
Mammaträning
Mammaträning
Mammaträning

© 2023 | Nordic Training Club AB   |   Mammaträning  |   Gå ner i vikt   |   Bli stark   |  Om oss  | BloggPrivacy Policy