Hur får jag slankare armar och lår?

Många undrar vilka träningsövningar som är mest effektiva för att få slankare armar och lår.

Det är viktigt att förstå att träning av musklerna i armarna inte kommer att bränna fettet som finns runt omkring dem. Det går inte att förlora fett på specifika ställen genom träning. Vi föreslår att du utför 12-20 repetitioner när du tränar armarna för att uppnå fastare och mer definierade muskler.

För att minska fettet på armarna är kosten viktig. Genom att äta mindre än du brukar kommer kroppen att använda fettdepåerna som energikälla. Du kan inte kontrollera var fettet bränns, så fortsätt med denna rutin för att med tiden minska storleken på dina armar.

Vi har märkt att viktminskning runt armarna kan vara svårare för många av våra klienter, men det är viktigt att inte ge upp. Även om du inte vill få större axlar, kan det vara bra att träna dem ibland.

Att använda lätta vikter är tillräckligt för att skapa balans i kroppen. Storleken på musklerna betyder inte alltid att de är starkare. En bredare axelbredd och rygg ger en optiskt smalare midja, vilket ger en klassisk timglasfigur. Det här tipset kan vara användbart för personer med naturligt bred midja.

När det gäller dina lår är det viktigt att undvika tung belastning och äta hälsosam mat. För att förbättra fettförbränningen kan du lägga till konditionsträning, men var försiktig så att du inte ökar din hunger och intar mer mat än vad som är nödvändigt.

Taggat med:

🙌 Läs mer ❤️